در این جلسه نکات آموزشی مربوط به حرف « ی » و «حروف مقطعه» را مورد بررسی قرار خواهیم داد. عزیزان قبلا گفتیم حروف الفبای عربی ۲۸ تاست و می خواهیم آخرین حرف را یاد بگیریم.
در این جلسه نکات آموزشی مربوط به حرف « ی » و «حروف مقطعه» را مورد بررسی قرار خواهیم داد. عزیزان قبلا گفتیم حروف الفبای عربی ۲۸ تاست و می خواهیم آخرین حرف را یاد بگیریم.
در خدمت شما عزیزان هستیم با نکات تدریسی دو حرف ( میم و نون)
مربیان محترم روخوانی در تدریس حروف نون و میم دقت داشته باشید که اشکال مختلف این حروف را روی تابلو رسم کنید. شکل تحریری حرف میم به دو صورت چشم باز و چشم بسته رسم می شود همچنین هنگام رسم شکل های دیگر حرف نون شباهت و تفاوت آن را با حرف ب توضیح دهید تا قرآن آموزان در کتاب های بعد دچار مشکل نشوند.
در این بخش با آموزش نکات تدریسی حروف(عین،غین) از دوره روخوانی و روانخوانی در خدمت گرامیان هستیم.
در این جلسه نکات مهم تدریس حروف (طا و ظا) خدمت عزیزان ارائه خواهد شد.
نکات مهم مباحث درسی(ص،ض)
نکات مهم مباحث درسی (س،ش)
نکات مهم مباحث درسی (دال و ذال)
در ادامه مباحث دوره روخوانی و روانخوانی قرآن کریم ویژه خردسالان تدریس حروف (ج ح خ )را خواهیم داشت.
در این جلسه قصد داریم نکات و مطالب مربوط به حروف( ب ت ث ) را خدمت شما بیان کنیم. ابتدا باید این نکته را متذکر شویم که در هر جلسه آموزشی حروف آموزش داده شده قبلی باید مرور گردد.
ارزیابی در کلاس:
مورد مهم در بخش روانخوانی نوع تمرین در منزل و ارزیابی در کلاس می باشد.این بخش یکی از مهمترین بخش ها می باشد در ابتدا باید مادران را توجیه کرد که به چه نحو در منزل با فرزندان خود تمرین داشته باشند مادران عزیز باید بدانند که اجبار کردن برای تمرین نتیجه عکس دارد و باعث می شود کودک از تمرین فاصله بگیرد. اولیا باید بدانند که زمان مفید تمرین کردن حدود ۱۰ دقیقه می باشد اما تعداد ۱۰ دقیقه ها در روز بستگی به تلاش و ترفندهای اولیا در منزل دارد آنگونه که کودکان خسته نشوند و با علاقه به انجام این کار مبادرت ورزند.
هر جلسه از روان خوانی قرآن کریم به سه قسمت تقسیم می شود:
مبحث مهم و با ارزش روانخوانی
کلام امیر
کمترین حقی که از خدای سبحان بر گردن شماست
این که از نعمت های او در راه نافرمانی اش یاری نباید خواست .
عن الفضیل بن یسار عن ابی عبدالله (علیه السلام ) قال سمعته یقول : ان الذین یعالج القرآن و یحفظه بمشقه منه و قله حفظ له اجران
** از فضیل بن یسار نقل شده که گفت: شنیدم امام صادق (علیه السلام) می فرمود: همانا کسی که با قرآن همدم است و آن را با مشقت و کمی حافظه حفظ می کند دو اجر دارد**
ترجمه اصول کافی- ج 6 ص 407